divendres, 31 de juliol del 2020

COMIAT

Organitzar un casal d'estiu mai resulta fàcil. I encara menys en la situació en la qual ens hem vist abocats arran de la pandèmia de la COVID-19 amb la que convivim des de fa uns mesos.

Per les estrictes -però necessàries- instruccions dictades pel Departament de Salut i la Direcció general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, ens hem vist obligats a seguir moltes normes, que a voltes ens han resultat incòmodes, i a eliminar determinades activitats que agradaven molt als nens que venien altres anys al Casal d'estiu de l'escola (com les sortides culturals a La Panera o al Caixaforum) o bé a modificar-ne altres (com les activitats d'aigua, que en lloc de gaudir-les tots plegats ho hem hagut de fer en petits grups de fins a 10 infants).

En aquestes dures i estranyes circumstàncies no hauria estat possible fer-lo sense el compromís, empenta, alegria i estima pels nens de l'equip (tot un equipàs) de monitores que hem tingut al Casal d'aquest any 2020.

A elles va dedicada aquesta darrera entrada al blog, com a agraïment a la seva tasca. De tot cor, moltes moltes, moltes GRÀCIES Sandra, Irina, Tània, Xènia i Marisa. Treballar amb vosaltres aquestes sis intenses setmanes ha estat un autèntic plaer. Heu posat llum entre tanta tenebra, entusiasme i alegria davant de tanta serietat; on hi havia incertesa hi heu posat seguretat i confiança; i el que era complicat i adust ho heu fet senzill i amable. Heu estat l'ànima del Casal i sense vosaltres, difícilment ho hauriem pogut tirar endavant.

I finalment, GRÀCIES també a vosaltres, estimades families, per la vostra comprensió i col·laboració en tot moment. I, sobre tot, per la confiança que heu tingut en nosaltres en uns moments tant difícils com aquests.

Si Déu vol i la Bona Mare i Sant Marcel·lí hi donen un cop de ma ens retrobem tots plegats al proper mes de setembre.

A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada