divendres, 21 de juliol del 2023

LES PETITES FADES ENS EMPIPEN!!

Aquesta setmana les fades ens han empipat d'allò més! Dilluns vam rebre la visita de la mare de la reina Agatha, estava molt i molt enfadada, ja que sabia assabentat que les seves netes estaven perdudes per l'escola. Dimecres al matí ens vam trobar tot el passadís ple de llaunes, espaguetis i pols màgic, quina marranada! Cansats de les fades els hi vam posar una trampa, vam fer una massa "no newtoniana" perquè es quedessin enganxades, però no va servir de res!


Hem continuat treballant amb els tres espais. A l'espai d'anglès hem treballat el vocabulari relacionat amb el nostre cos, a l'espai de tallers hem fet sabons artesanals (tot i que hem d'acabar de perfeccionar la recepta) i a l'espai de joc hem jugat tant a joc dirigit com a joc lliure.

Dijous vam fer un pa de pessic al taller de cuina, esperem que estigués molt bo! I vam acabar el matí amb jocs d'aigua que ens van ajudar a passar millor la calor! Per acabar la setmana avui hem anat d'excursió a la Granja Pifarré, hem fet un taller amb espart i hem elaborat una polsera, un altre taller de munyir una vaca "simulada" a mida real i per entendre d'on ve la llet i les seves propietats, també hem visitat la casa on vivien els propietaris de la granja i ens han explicat com vivien abans. A més a més, hem donat menjar a les gallines i a les vaques i hem fet diferents jocs. Ens ho hem passat pipa!!!!



































































































































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada