divendres, 29 de juny del 2018

SUMMER CAMP 2018 (THE WIND)


The Wind

Un cop s'acaba el cole, comença el nostre casal d'estiu o summer camp, nom amb el qual se'l coneix en anglès. Aquest any, el casal té com a objectiu que els infants s'ho passin d'allò més bé tot aprenent anglès. És per aquest motiu que totes les activitats que realitzarem es basen a aprendre jugant.

Superada ja la primera setmana de casal, els infants han descobert la important missió que realitzaran al llarg d'aquestes cinc setmanes, on hauran d'ajudar a en Rufus, un personatge que intenta aconseguir recuperar les cinc pedres màgiques dels elements (vent, aigua, natura, foc i terra), les quals ha amagat una malèvola granota que es diu Silvana. Per aconseguir-ho cada setmana treballarem més sobre l'element, per arribar a recuperar-lo els divendres quan sortim d'excursió cultural.

Durant aquesta setmana el tema central a set el vent, wind en anglès. A continuació us explicarem tot el que hem realitzat! Mireu, mireu!!!

Dilluns:

Comença el casal i és moment de conèixer-nos, els jocs de coneixença van ser el tret d'inici per aprendre'ns els noms:


Seguint amb l'horari vam començar el nostre particular Dance!, on des dels més grans als més petits van ballar:



Un cop ens vam llevar la son, vam pujar a l'aula Yellow Submarine per aprendre les primeres paraules en anglès relacionades amb el tema de la setmana, el vent:


Despreés d'esmorzar, tocava començar a donar-li color al casal, per aquest motiu vam pintar una gran pancarta de benvinguda: Welcome!!




Dimarts:

A primera hora del matí vam realitzar l'activitat de l'Scrable, on per diferents edats van aprendre les següents paraules en anglès: wind, windy, pig, wolf, house, pink, farm, wood, and more


Tot seguit, al poli vam començar a fer diferents jocs i una mica de temps lliure o free time:



Al tornar a les classes, els infants van començar a fer el treball manual d'una careta de porc (pig), la qual vam pintar i li vam pegar una palleta:


En acabar vam tenir una gran representació coreogràfica de les nenes més grans del casal, on tots i totes, des dels més grans als més petits varen ballar:


 Dimecres:

Durant la primera hora tocava fer SingStar! Grans i petits van poder cantar cançons en anglès, algunes més famoses que d'altres però totes van sonar d'allò més bé amb l'ajuda dels nostres micros:



A continuació, tocava veure una estona de Cartoons!, tots junts vam començar a veure la història d'uns ocellets (birds) molt coneguts anomenats Angry Birds, els quals volien recuperar la seva tranquil·litat, destorbada pels seus enèmics els porquets (pigs):


Per finalitzar el dia d'allò més bé, vam realitzar un estel, el millor joguet que podem fer volar en un dia de vent:


En acabar-lo vam tenir una mica de temps lliure, per poder jugar i passar una bona estona amb la resta d'amics i amigues del casal: 

 

Dijous:

S'inicia el dia fent el The hung!, Un penjat on vam treballar les paraules que vàrem aprendre al Scrable time:


Tot seguit, es va donar inici a la gran guerra d'aigua:





Divendres:

El nostre dia de sortida cultural vam visitar la Seu Vella, el lloc on bufa més fort el vent a Lleida. Allí vàrem trobar la primera pedra màgica per ajudar al Rufus, dins la caixa que contenia la pedra, també hi havien algunes sorpreses relacionades amb el vent!

















Fins a la setmana vinent!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada