dissabte, 28 de juliol del 2018

SUMMER CAMP 2018 (THE EARTH)


The Earth


Durant la segona setmana de casal hem seguit amb la important missió que en 
Rufus ens va encomanar. Fent recordatori pels nou vinguts, en Rufus és un personatge que intenta aconseguir recuperar les cinc pedres màgiques dels elements (ventaiguanaturafoc i terra), les quals ha amagat una malèvola granota que es diu Silvana. Per aconseguir-ho, cada setmana treballarem un element per arribar a recuperar-lo els divendres quan sortim d'excursió cultural.

L'element treballat al llarg d'aquesta setmana és la Terra, the Earth en anglès, aquesta es la última pedra i la que uneix tots els anteriors elements. A continuació us explicarem tot el que hem realitzat! Mireu, mireu!!!

Dilluns:

Comença l'última setmana i un cop més ens retrobem amb cares conegudes dels nens i nenes que ja venien al casal, però també n'apareixen de noves disposades a ajudar al màxim al nostre amic Rufus:



Comencem introduint la Terra, tot repassant la resta d'elements que hem treballat al llarg de les anteriors setmanes.

Tot seguit han dibuixat com es pensaven que era la Terra i l'han pintat, alhora hem treballat la importància dels diversos elements en ella, així com hem introduït un concepte nou, el reciclatge, el qual ens ajuda a mantenir el nostre planeta net:



Dimarts:

A primera hora, ens vam despertar amb un JustDance! de ''madre tierra'', el qual ja vam treballar el dilluns:


També vam començar a pintar la nostra Terra, tot introduint les nostres manetes calcades:




Tot seguit, després d'esmorzar vam anar al poli per poder jugar, aquest cop amb la sorpresa de tenir una hora de freetime!:









Dimecres:

Durant el dimecres hem començat a parlar dels diferents continents que té la Terra, llavors els vàrem començar a pintar per poder-los enganxar a la nostra Terra:





 
Tot seguit, ens havíem de preparar per anar d'allò més guapos i guapes a la súper festa que faríem el dijous:




Dijous:

Aquest dijous no vam preparar la tradicional guerra d'aigua com de costum, sinó una súper discoteca per poder passar-nos-ho d'allò més bé tot acomiadant el casal d'estiu. Per la festa vam preparar una vestimenta impactant i la decoració de la classe:


 




Divendres:

La sortida cultural d'aquest divendres ha set al parc situat a l'Avinguda Doctora Castells de Cappont, on ens vam trobar una gran quantitat de gronxadors i diversos jocs on poder passar-ho d'allò més bé. Al parc vàrem experimentar amb el nostre entorn, per exemple jugant amb la sorra, però també vam aprendre que ens podem divertir molt sense ''tablets'' i ordinadors! Finalment, hem rebut una visita inesperada! La d'en Rufus!:







Per finalitzar el Casal d'estiu 2018. Voldríem donar les gràcies als nens, nenes, pares i mares, tant de part de l'escola com de l'equip de monitors! 

Gràcies a tots per fer possible un any més el Casal d'estiu i confiar en nosaltres! 

Fins a l'any que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada