dimecres, 10 de juliol del 2019

CIRCUS MARISTES (ANIMALS)


Aquesta setmana el mestre de cerimònies Oswals Funny del Circus Maristes ens ha encarregat trobar els seus animals, tot i que ens ha explicat que ara ja no hi ha animals al circ! Ens hem posat en marxa i a l'estona de tallers els nens i nenes de P3 estem fent els elefants, els nens i nenes de P4 i P5 les girafes i els nens i nenes de primària els lleons.















A l'estona de jocs hem dut a terme diferents jocs relacionats amb els animals i a l'estona d'angles hem treballat vocabulari relacionat amb els animals a través de diferents activitats com el memory o la capsa dels sentits.

















Dimarts els nens i nenes d'infantil vam anar d'excursió al CaixaForum, on vam fer un taller que portava per nom “Torres que graten el cel”. En aquest taller primer vam veure que existeixen molts tipus d'edificis i que aquests contenen en el seu interior infinitats de coses, després per grups vam dur a terme el nostre propi edifici, ens vam inventar un nom, quantes plantes tindria... el vam decorar i el vam construir. Ens van quedar molt bonics!













Avui els més grans del casal hem anat al CaixaForum a veure l'exposició "Cinema i emocions, un viatge a la infància". Ha estat d'allò més divertit i hem pogut conèixer les arrels i origen del cinema.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada