dimarts, 2 de juliol del 2019

CIRCUS MARISTES (MAGICIAN)


Ja hem iniciat la segona setmana de casal! Dilluns ens va tornar a visitar el mestre de cerimònies Oswald Funny, el qual no parava de plorar i plorar perquè encara li faltaven molts components del seu circ. Els nens i nenes del casal vam oferir-nos per ajudar-lo i ens va demanar que trobéssim els mags del seu circ. També ens va tornar a avisar de les malifetes del mag Andrax que de tant en tant volta per l'escola.










Per grups vam començar a realitzar el nostre propi mag a l'estona de tallers, també vam aprendre diferent vocabulari en angles relacionat amb els mags i vam fer alguns trucs de màgia amb cartes, finalment a l'estona de jocs vam fer jocs tradicionals com el mocador i el pica paret.







Avui hem anat d'excursió! Els més petits del casal hem anat al Centre d'art la Panera on hem visitat una exposició molt interessant de Bildi i després hem fet un taller, aquest tractava en fer la nostra pròpia creació a partir d'unes peces de Lego un cop feta l'hem pintat amb un rodet i l'hem ficat en una màquina la qual ha estampat la nostra creació en una làmina.



















La resta hem anat al Caixa Fòrum on hem experimentat amb peces de Lego i hem dut a terme un jugador de hokey i una catapulta. Ha estat d’allò més divertit!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada